O n t b i j t

Ontbijt & Jij

Wil jij genieten van een geheel verzorgd ontbijt op de zaterdag- of zondagochtend? Dat kan met de ontbijtservice van Koffie & Ik. Ook nog eens gratis bezorgd!

Iedere zaterdag en zondag komen wij langs in het postcodegebied van Lombok en Nieuw Engeland (3531 & 3532). Je kunt zelf kiezen in welk tijdvak wij langskomen. Woon jij niet in één van deze postcodegebieden, maar wil je toch genieten van ons heerlijke ontbijt? Kom ‘m dan bij ons ophalen. Geef dit bij de bestelling aan, dan zorgen wij dat het voor je klaarstaat.

Luxe ontbijt €15,90
Batch Brew koffie uit Midden-Amerika OF China Golden Dian zwarte thee. Verse jus d’orange, romige yoghurt met huisgemaakte granola en vers fruit. Daarbij serveren we ook een gekookt biologisch eitje, een croissant van Bond & Smolders, biologische roomboter, jam van Twisted, Old lombok kaas en een pastel de nata.

Vegan ontbijt €17,90
Batch Brew koffie uit Midden-Amerika OF China Golden Dian zwarte thee. Verse jus d’orange, haveryoghurt met huisgemaakte granola* en vers fruit. Daarbij serveren we twee rijkelijk belegde sneeën zuurdesembrood van Menno en een vegan lekkernij.

*Onze granola wordt gemaakt met lokale, eerlijke honing van Imker Auke. Deze wordt geproduceerd in Leidsche Rijn. Liever geen granola? Geef dit dan aan bij de dieetwensen in het bestelformulier.

Wil je écht helemaal uitpakken of iemand verrassen? Bestel er dan een flesje bubbels bij van Slijterij Besseling uit Lombok. De liefhebbers kunnen dan ook proosten met mimosa’s 😉


Begint je maag al te rommelen? Bestel je gewenste ontbijtje hieronder en dan verzorgen wij de rest. Tot dan!

Je kunt uiterlijk bestellen tot 18:00 de avond van tevoren. Let op: alleen zaterdag of zondag selecteren in het bestelformulier! In overleg is het altijd mogelijk om ook doordeweeks ontbijtjes te bezorgen. Neem hiervoor dan contact met ons op via info@koffieenik.nl.


BESTELFORMULIER:


Luxe ontbijt – Batch brew koffie
€ 15,90
Luxe ontbijt – Zwarte thee
€ 15,90
Vegan ontbijt – Batch brew koffie
€ 17,90
Vegan ontbijt – Zwarte thee
€ 17,90
Bubbels van Slijterij Besseling – 375ml
€ 9,00