O n t b i j t

Ontbijt & Jij


Wil jij genieten van een geheel verzorgd ontbijt op de zaterdag of zondag ochtend? Dat kan met de ontbijtservice van Koffie & Ik. Ook nog eens gratis bezorgd!

Iedere zaterdag en zondag komen wij langs in het postcode gebied van Lombok en Nieuw Engeland (3531 & 3532). Je kan zelf kiezen in welk tijdvak wij langskomen. Woon jij niet in deze postcodes, maar wil je toch genieten van ons heerlijke ontbijt? Kom dan je ontbijtje bij ons ophalen. Geef in de opmerkingen aan dat jij je ontbijtje komt ophalen, op welke datum en hoe laat. Dan zorgen wij dat het voor jou klaar staat.

Wij bezorgen op het moment meerdere soorten ontbijt:

Luxe ontbijt €15,90
Filterkoffie, verse jus d’orange, romige yoghurt met huisgemaakte granola en vers fruit, een gekookt ei, croissant, boter en jam, Old lombok kaas en een pastel de nata.

Luxe XL ontbijt 16,90 euro

Grote filterkoffie, grote verse jus d’orange, romige yoghurt met huisgemaakte granola en vers fruit, een gekookt ei, croissant, boter en jam, Old lombok kaas en een pastel de nata.

Vegan ontbijt 17,90

Filterkoffie, verse jus d’orange, kokosyoghurt met huisgemaakte granola* en vers fruit, twee sneeën zuurdesem brood, avocado-munt crème, zoete cherrytomaatjes, pijnboompitten en een vegan brownie.

*(Onze granola wordt gemaakt met lokale, eerlijke honing van Imker Auke. Liever geen granola? Geef dit aan in de opmerkingen.)

Vegan XL ontbijt 18,90 euro

Grote filterkoffie, grote verse jus d’orange, kokosyoghurt met huisgemaakte granola en vers fruit, twee sneeën zuurdesem brood, avocado-munt crème, zoete cherrytomaatjes, pijnboompitten en een vegan brownie.

*(Onze granola wordt gemaakt met lokale, eerlijke honing van Imker Auke. Liever geen granola? Geef dit aan in de opmerkingen.)


Begint je maag al te rommelen? Bestel jouw gewenste ontbijtje hieronder en dan verzorgen wij de rest. Tot dan!
Je kunt uiterlijk bestellen tot 21:00 de avond van te voren. Let op: alleen zaterdag of zondag selecteren!


BESTELFORMULIER:


Luxe ontbijt
€ 15,90
Luxe XL ontbijt
€ 16,90
Vegan ontbijt
€ 17,90
Vegan XL ontbijt
€ 18,90


Totaal